lsh deputeti Krasniqi: Albin Kurti duhet me u përgjigjë për ato që po i ndodhin Kosovës.

Ish deputeti Krasniqi: Albin Kurti duhet me u përgjigjë për ato që po i ndodhin Kosovës.

Anetari i PSD-se dhe ish-deputeti i Kuvendit te Kosoves, Frasher Krasniqi beson se Albin Kurti eshte fajtor per te gjitha gjerat qe po i ndodhin Kosoves..

“Albin Kurti i ka fajet per çdo gje qe po ndodh ne Kosove. Ai duhet me u pergjigje per te gjitha gjerat qe po ndodhin. Nese do te pyetesha une, Albinin meniher e kisha denuar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *