O Zot “Më La Amanet Djalin” Mihrije Braha Rrëfen Betejën E Vë Shtirë Të Naimit Me T Umorin

O Zot “Më La Amanet Djalin” Mihrije Braha Rrëfen Betejën E Vë Shtirë Të Naimit Me T Umorin

Mbrëmjen e djeshme startoi emisioni “E ardhmja është vajzë” në ekranin e “AbcNews” dhe për të hapur siparin ishte e ftuar këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Mihrije Braha.

Ajo ka rr ëfyer si kurrë më parë gjithë v ështirësitë që ka kaluar në jetë, duke nisur nga lu fta në Kosovë e deri tek b eteja e bashkëshortit të saj, Naimit, me tu morin.

Mihrija tha se partneri i saj para 24 vitesh u di agnostikua me tu mor dhe për këtë arsye ju desh t’i nënshtrohej një ope racioni të vështirë. Ajo tregoi se ky ka qenë një nga mo mentet më të vë shtira në jetë dhe pavarësisht se para Naimit dukej si grua e fortë, në të vërtetë brenda vetes ishte shumë e d obët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *