Thuaji keto lutje (Dua) 3 here qe te largosh shejtanin dhe te flesh i qete.

Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shejtanin dhe te flesh i qete.

Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shejtanin dhe te flesh i qete.
Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shejtanin dhe te flesh i qete.Thuaji Kete Lutje 3 Here Qe Te Largosh Shej’tanin Dhe Te Flesh I Qete.Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shej’tanin dhe te flesh i qete.Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shej’tanin dhe te flesh i qete.Kur njeriu eshte ne gjume papritmas frikesohet nga she jtani, thote Profeti alejhi selam ai i cili zgjohet ne kete gjendje apo e ndjen kete gjendje atehere le te thote:

Per me shume shiko videon ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *