Shitej Dje Skifter, Sot u Be Pulë, Vuçiq I Zbutë De Klaratat Që I Tha Për Kosovën

Shitej Dje Skifter, Sot u Be Pulë, Vuçiq I Zbutë De Klaratat Që I Tha Për Kosovën

Aleksandër Vuçiq dje k ërcënoi me lu.ftë Kosovën. Në një intervistë për mediat serbe, Vuçiq tha se rajoni i Nagorno Karabakhut është dëshmi se si mund të kthehen p ërleshjet e a rmatosura si pasojë e ko nflikteve të ngrira derisa iu referua çështjes së Kosovës.

Nga de klarata prej një skifteri, Vuçuq sot u bë pulë.
Presidenti serb ka thënë sot se re agimet e politikanëve kosovarë ishin histerike ndaj de klaratës së tij.

“Kam qenë preciz dhe i qartë. Unë vetëm kam thënë se duhet të shmangim politikën e ko nfliktit të ngrirë dhe se një ko nflikt i ngrirë në të ardhmen do të mund të sjell pë rplasje të a rmatosura, gjë që nuk e dëshiron askush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *