E gjith shqiptarija në Zi: Diagnostifikohet me ‘Tu mor’ artisti jonë i dashur Naim Abazi

E gjith shqiptarija në Zi: Diagnostifikohet me ‘Tu mor’ artisti jonë i dashur Naim Abazi

Mbrëmjen e djeshme startoi emisioni “E ardhmja është vajzë” dhe për të hapur siparin ishte e ftuar këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Mihrije Braha.

Ajo ka rrëfyer si kurrë më parë gjithë vështirësitë që ka kaluar në jetë, duke nisur nga l.fta në Kosovë e deri tek be.teja e bashkëshortit të saj, Naimit, me tu.morin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *