Dy Keshilla Nga Profeti Isa alejhi selam. Keshilla Qe Ndryshojn Jeten Tuaj..!

Dy Keshilla Nga Profeti Isa alejhi selam. Keshilla Qe Ndryshojn Jeten Tuaj..!

Isai (alejhi selam) thoshte: Mos i shtoni fjalët që nuk kanë në përbërje përmendjen e Allahut, sepse kështu zemrat tuaja do të ngurtesohen dhe zemra me larg Allahut është zemra e ngurtësuar, por ju këtë nuk e dini.

Mëkatet e njerëzve mos i shihni si të ishit ju zotërinjtë e tyre, ndërsa mekatet tuaja shihini si të ishit skllevër (që frikësohen se mos i sheh zotëria). Njerëzit janë dy kategorish: Të sprovuar (me mëkate) dhe të ruajtur.

Prandaj, mëshiroini të sprovuarit dhe falenderoni Allahun për ruajtjen që u ka bërë.

E përcjell Imam Maliku në “El Mueta”

Fatjon Isufi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *