Si në filma / Një vajzë vjen çdo natë në varreza dhe qan, pastaj zhduket”. Banorët tmerrohen, e pabesueshme ajo që po ndodh

Si në filma / Një vajzë vjen çdo natë në varreza dhe qan, pastaj zhduket”. Banorët tmerrohen, e pabesueshme ajo që po ndodh

Banorët në provincën qendrore Anatoliane të Çorumit në Turqi kanë qenë të zënë në panik dhe me zemër në dorë për ditë të tëra pasi një thashethem qarkulloi dhe më pas u pa nga sytë e tyre se një vajzë mis.terioze vinte dhe qante në va.rreza.

Më 29 prill, dëshmitarët raportuan se kishin parë një vajzë adoleshente duke qarë dhe duke folur me vete në një nga va.rret e zonës.

Ditën tjetër, punëtorët e varrezave e gjetën vajzën aty, por ajo u zhduk.

Ata menduan të linin një shënim në varr ku shkruanin se mund ta ndihmonin. Ata gjithashtu njoftuan po.licinë për imazhin fantazëm.

Vajza thuhet se vazhdoi të vinte në varrin e njëjtë për të qarë për dy ditët e ardhshme, e çdo herë që vinin njerëz, ajo zhduke.

Po.licia tha se vajza ishte e veshur me të zeza dhe mbante këpucë të kuqe dhe qante në va.rrin e një gruaje që vd.iq në vitin 1982.

Vajza thuhet se dukej rreth 15 vjeç.

Po.licia po vazhdo hetimet me qëllim që të zbulojë për cfarë behet fjale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *