l Dhan Një Muaj Jetë Mjekët / Nëna Shqiptare E 2 Fëmijëve U Lutet Për Ndihmë: Dua Të Jetoj Për Fëmijët Mos T’i Lë Jetim!

I Dhan Një Muaj Jetë Mjeket / Nëna Shqiptare E 2 Fëmijëve U Lutet Për Ndihmë: Dua Të Jetoj Për Fëmijët Mos T’i Lë Jetim!

Erjola Kosova, është një 30-vjeçare shqiptare, nënë e dy fëmijeve e cila është diag no st ikuar me le uke mi akute.

Nëna në fjalë, është nga Ura Vajgurore e Beratit dhe bën apel për ndihmë, pasi nuk mund të përballojë dot shpenzimet e terapisë së saj.

Historia e nënës në fjalë, filloi që nga koha kur babai i saj u nda nga jeta për shkak të një sëmundjeje të rëndë. Fill pas kësaj trag je die, shëndeti i Erjolës mori një g od itje shumë të rëndë dhe filloi të ndiej shumë shqetësime në shëndetin e saj si ethe, lo dhje, dh imbje koc kash dhe gjymtyrësh.

Mjekët i thanë se:
Shpresa ime e vetme jeni të gjithë. Ju lutem më ndihmoni të shërohem dhe të jetoj. Të jem në gjendje të rris dhe të kujdesem për fëmijët e mi. Ata janë të vegjël dhe kanë nevojë për nënën e tyre. Ato janë arsyeja e vetme që unë kërkoj trajtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *