Shuma Marrëmendëse Me Aq Sa Kushton Ai Mund Të Blini Një Shtëpi, Ky Është Pëllumbi Më I Bukur Në Botë Dhe Gjendet Në…

Shuma Marrëmendëse Me Aq Sa Kushton Ai Mund Të Blini Një Shtëpi, Ky Është Pëllumbi Më I Bukur Në Botë Dhe Gjendet Në…

Një tifoz i pasur kinez i garave të pëllumbave vendosi një çmim rekord prej 1.6 milion euro (1.9 milion dollarë) për zogun e racës belge.

Gjatë një gjysmë ore të furishme në fund të një ankandi dy-javor në qendrën e pëllumbave Pipa, dy ofertues kinezë që vepronin me pseudonimet Super Duper dhe Hitman ngritën çmimin ndërsa bënë oferta ku ndër njëri-tjetrit.

Dhe oferta përfundimtare ishte shumë e lartë – madje duke lënë shumë mbrapa edhe rekordin e mëparshëm që Armando arriti vitin e kaluar, me 350,000 euro (406,000 dollarë).

Oferta e së dielës ishte përsëri provë se sporti dikur i çuditshëm, i cili dukej se ishte i destinuar të zhvillohej vetëm disa vjet më parë, tani ka një interesim të ri – madje elitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *