Ubë Hataja Me Arian Çanin. Bëri Atë Që Nuk Do Donte Ta Bënte Kurrë! Shikoni Videon.

Ubë Hataja Me Arian Çanin. Bëri Atë Që Nuk Do Donte Ta Bënte Kurrë! Shikoni Videon.

Arian Çani gjithmone eshte shprehur me neveri per rrjetet sociale.

Shpesh here ai ne emisionin e tij Zone e Lire, i ka etiketuar si diarre rrjetet sociale dhe eshte shprehur se nuk i jep fare r endesi dhe as nuk lexon komentet o nline.

Por dje ka ndodhur e papritura!

Ai eshte bere pjese e rrjetit social Tik Tok dhe ka po stuar me ne fund videon e tij te pare i shoqeruar nga vajza e tij.

Arian Cani shprehet se kjo video e hedhur ne tik tok eshte thjeshte nje test, per te shikuar nese do te shtohen “abonentet” apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *