Nëna lme Më Gënjente, Bashkëshortja E Babait (Njerka ime) Jo..! – Video Emocionuese..!

Nëna Ime Më Gënjente, Bashkëshortja E Babait (Njerka ime) Jo..! – Video Emocionuese..!

Nëna ime më gënjente, bashkëshortja e babait jo.Pasi ndërroi jetë nëna e djaloshit tetë vjeçar, pasi kaloi pak kohë babai i tij u martua me një grua tjetër që do të bëhej njerka e tij.Babai, një ditë, pasi e sheh të mërzitur djalin e tij, e pyeti: Or bir, a ka ndonjë ndryshim me nënës së vjetër dhe asaj të resë, duke nënkuptuar njerkën? Djali gjithë naivitet i përgjigjet:Nëna ime e vjetër më gënjente gjithmonë, kurse kjo e reja, jo.Babai në habi e sipër, e pyeti: Si qenka kjo punë, more djalë?!

Djali i përgjigjet babait të tij, po me naivitet: Po ja, nëna ime e parë, kur luaja deri vonë, inatosej dhe më thoshte se nuk do të më jepte për të ngrënë nëse nuk shkoja shpejt në shtëpi. Unë as që vri’sja mendjen, sepse e dija që ajo, gjithsesi, do të dilte për të më kërkuar me panik nëpër rrugicat e lagjes, derisa të më gjente, të më çonte në shtëpi dhe të më jepte darkën, qoftë edhe me zor.

Kurse tani me nënën e re është tëresisht ndryshe. Kur më thotë: po nuk erdhe me vrap në shtëpi do të mbetesh pa ushqim, ajo e mban fjalën.

Ja, kam që nga mbrëmë pa vënë ushqim në gojë unë.Pas kësaj që dëgjoi, çfarë mund të bënte babai i shkretë veçse ta shtrengonte fëmijën e tij, i mbytur në lot, i ulur në gjunjë, duke kujtuar:Njëri nënën, e tjetri bashkëshorten e tij e vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *