Oficerja l Dha Gji Foshnjes Së Sëmurë Në SpitaI, Pastaj I Ndodh Mrekullia Asaj

Oficerja l Dha Gji Foshnjes Së Sëmurë Në SpitaI, Pastaj I Ndodh Mrekullia Asaj

Fotografia e oficeres Celeste Ayala u bë vi/rale në rrjet pak ditë më parë. Ajo ishte në shërbim në një spital fëmijësh në kryeqytetin argjentinas Buenos Aires, kur një foshnje erdhi në gje/ndje të rë/ndë shëndetësore.Oficerja që sapo kishte sjellë në jetë një fëmijë, kërkoi leje ta ushqente me gji. Veprimi i veçantë u fotografua dhe bëri jehonë në mediat botërore. Të shumta ishin komentet pozitive për Celeste Ayala-n. Mirëpo, pak ditë pas këtij veprimi, duket se për Celesten ka ndodhur mrekullia. Ajo ka përfituar rritje në detyrë duke marrë gradën e rreshteres për gjestin e sa njerëzor aq edhe he/roik.

Lidhur me veprimin, ajo u shpreh për mediat: Ishte thjesht spontante. M’u zgjua në çast instinkti i nënës”. Minsitri për sigurinë falenderoi personalisht rreshteren e re, duke thënë se ajo ishte shembulli i policisë së Argjentinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *