Humanisti Halil Kastrati Ka Një Lajm Të Mrekullueshëm: Është Ndërtuar Shtëpia E Të Moshuarve, Bën Thirrje Për Aplikim

Humanisti Halil Kastrati Ka Një Lajm Të Mrekullueshëm: Është Ndërtuar Shtëpia E Të Moshuarve, Bën Thirrje Për Aplikim

Drejtuesi i Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati ka njoftuar se Shtëpia e të Moshuarve është gati, dhe se të moshuarit që tani mund të aplikojnë.

Kastrati ka thënë se Shtëpia për të Moshuarit është ndërtuar falë bamirësve.

“Ju bëj thirrje të moshuarve që kanë nevojë që nga tani mund të aplikojnë. Gjithashtu ata që njohin dikë pa përkujdesje, të ndihmoni dhe të sjellin tek ne”, thotë Kastrati.

Disa nga kushtet e përmendura janë: Të jetë banor i përhershëm i Republikës së Kosovës, të jetë në moshë mbi 55 vjeç, të mos ketë pasardhës.

Po ashtu në njoftim thuhet se nuk pranohen në këtë institucion personat me së mundje in fektive dhe psi qike për shk ak të pa mundësisë për përkujdesje adekuate.

Po ashtu, Shoqata Bamirësve “Jetimat e Ballkanit”, njofton se të moshuarit duhet të kenë letërnjoftim, certifikatën e lindjes, certifikatën e banimit dhe disa raporte tjera të mjekut dhe atë të Po.licisë.

Shtëpia e të Moshuarve është ndërtuar në fshatin Gjinoc të Suharekës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *