“Une Bisedoj me të vd’e, ku’rit”, Ky eshte MiIaim qe Pretendon se fIet me të dhe pi duhan me ta..!

“Une Bisedoj me të vd’e, ku’rit”, Ky eshte MiIaim qe Pretendon se fIet me të dhe pi duhan me ta..!

“Une Bisedoj me të vd’e, ku’rit”, Ky eshte MiIaim qe Pretendon se fIet me të dhe pi duhan me ta..!

Deklarata e dëshmitarit në krimtet që kanë ndodhur në Krushën e Madhe i ka tronditur të gjithë. Milaim Bellanica, duke iu referuar masakrës që ka ndodhur në fshatin e Rahovecit, pretendon se flet me të vd’e,k u’rit dhe pi duhan me ta.

Në një rrëfim në media, ai ka treguar përvojën e tij me këtë pretendim të çuditshëm, ku është shprehur se një i vd’e, ku’rit i kishte marrë duhanin.

“Çdo ditë më thonë si po shkel mbi gjakun tonë. Flas me ata, komunikoj me të vd’e, ku’rit. Edhe pij duhan. I kam marrë duhanin, i kam thënë si nuk qohesh me pi duhan, ja kam marrë duhanin. Çdo ditë më thonë a të kujtohet kur ma more duhanin?”, ka deklaruar ai.

Më tej ai ka deklaruar edhe se nëna e tij e ka parë duke folur me të vd’e, ku’rit.

“E shoh trupin e tijna, vjen trupi e shoh, flas me ta. Dy herë nana me ka nxa tu folë me të vd’e, ku’rit. Gjithkujt i duket absurde, por mua më ndodhin”, shtoi ai.

Milaim Bellanica është dëshmitari i masakrës së Krushës së Madhe i cili xhiroi ekzekutime, fjalime të ndryshme të serbëve në Krushë të Madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *