Ja çka do të thotë gjatësia e gishtërinjve për personalitetin tuaj

Ja çka do të thotë gjatësia e gishtërinjve për personalitetin tuaj

Të gjithë ne kemi ndryshe gjatësinë e gishtërinjve. Në bazë të disa rregullave të pashkruara secili gisht emërohet ndryshe, dhe secili gisht ka gjatësi të ndryshme, shkruan higherperspectives.com, transmeton Gazeta Express.

Nëse keni formën e gishtërinjve si në figurën A në fotografi ka këtë kuptim:
Njerëzit që kanë gishtin e unazës më të gjatë se gishtin tregues janë më simpatik dhe më pak të përmbajtur. Këta tipa flasin lirshëm për problemet, janë agresiv por edhe zgjidhin lehtë problemet.

Nëse keni formën e gishtërinjve si në figurën B në fotografi ka këtë kuptim:
Njerëzit që kanë gishtin e unazës më të shkurtë se gishtin tregues kanë më shumë vetëbesim. Ata e donë vetminë, në këtë vetmi punojnë shumë dhe i arrijnë gjërat që i duan. Ata kanë synimet e qarta.

Nëse keni formën e gishtërinjve si në figurën C në fotografi ka këtë kuptim:
Këta njerëz kanë të barabartë gishtin tregues me gishtin e unazës, ata e duan paqen. Janë shumë besnikë, durojnë shumë por nëse i nervozoni keni kujdes nga veprimet që marrin pastaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *