Me Lek Më Shiten Si Ka.fshë tek Serbi plak përr 5 Mijë Euro dhe po jetoj në ahur me Lop sot

Me Lek Më shiten si ka.fshë tek Serbi plak përr 5 Mijë Euro dhe po jetoj në ahur me Lop sot

Më shiten si kafshë te Serbi plak përr 5 Mijë Euro dhe po jetoj në ahur me Lop sot
Jam nje vajze nga Kosova nuk do e beje publik emrin tim per arsye sigurie por nuk mund te rri pa e treguar historin time se si me shiten familjaret te shoku i tyre maqedonas ped 5000 euro.

Pasi me shiten ne fillim ai sillej mir me mua por pas disa muajve filloi te me dhunonte edhe ate dhune se’k”suale, nuk mund te duroja ato qe mi bente dhe vendosa qe ta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *