Me pyetjen: Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike (VIDEO)

Me pyetjen: Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike (VIDEO)

Foli shumë për jetën e saj dhe zgjedhjet që ka bërë sa i përket karrierës së saj.

Me pyetjen: Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike (VIDEO)

Momenti kur ajo përgjigjet në pyetjen “Nëse do ishe burrë, çka do të të dallonte?” bën që edhe intervistuesi t’ia plasë të qeshurës.

Ndiqni në videon e mëposhtme. /Prive.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *