Po Ktheheshin Nga ltalia Por Sho.kohen Kur Hapin Valixhet E Tyre, Ja Cfare I Ndodh Ne Rinas

Po Ktheheshin Nga ltalia Por Sho.kohen Kur Hapin Valixhet E Tyre, Ja Cfare I Ndodh Ne Rinas

Dallëndyshe Ndoci eshte drejtuar në emisionin Stop ne tv klan shqe tësimin e dy prindërve të saj të moshuar, të cilët në datën 29 ko rrik, kanë udhëtuar nga Bolonja drejt Tiranës po ja cfare i ka ndodhur asaj.
Por me e bukura eshte se kur kanë shkuar në shtëpine e tyre, ata jane banues në fshatrat e Lezhës, kanë kuptuar, se il.ac.et nuk ishin në valixhe.
Dallëndyshja tregon, se medikamentet e prindërve kishin një vlerë prej 1.500 eurosh, pasi prindërit do t’i kishin për 8 muaj.

Sipas saj, ishte hapur edhe një valixhe tjetër, por aty nuk kishin marrë gjë, pasi nuk kishte sende me vlerë.
Gjithcka qe ju është thënë, është që të bëjnë një kallëzim në ko misa riatin e Rinasit, por ata janë shumë të së murë dhe nuk e zgjidhin dot këtë situatë.

Vetem ne shqiperi ndodhin gjera te tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *