Çfare ndodh me shpirtin tone pasi fIeme gjume…?! (VlDEO)

Çfare ndodh me shpirtin tone pasi fIeme gjume…?! (VlDEO)

fare ndodh me shpirtin pasi fleme gjume…?!

A e keni pyetur veten ndonjehere se cfare ndodh me shpirtin tane kur ne flejm, shpirtrat tane shkojne te krijuesi i tyre cdo nate kur ne flejm.Shpirtrat shkojne tek Sundusi Absolut, ku disa i mere (nal) dhe disa prej tyre i kthene prape. Nje nga arsyjet se pse ne flejme eshte sepse shpirti nuk mund te duroj shume gjate ne kete toke ne boten materiale.Falenderimi i takon Zotit te Gjithesise

Per me shume shiko videon ne vazhdim me titull”Çfare ndodh me shpirtin tone pasi fIeme gjume…?!” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *