Bunjaku : Deputetja E LDK’së Ak Uzon A Shpër Albin Kurtin: Është Veçse Një D lktator

Bunjaku : Deputetja E LDK’së Ak Uzon A Shpër Albin Kurtin: Është Veçse Një D lktator

“A duhet ta përsëris disa herë, Albin Kurti është veçse një d iktat or. Ai është munduar ta kontrollojë LDK’në nga pozita e tij që ne ja kemi ofruar, por këtë nuk e lejon LDK-ja”, ka thënë Bunjaku në Kanal10.

Ndër të tjerash, ajo ka mbrojtur edhe deklaratat e Driton Selmanajt, duke thënë se d eklaratat e tij për të pagjeturit janë shtrembëruar dhe janë përdorur nga të tjerët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *