Disa Persona Të Panjohur Ia Dj Egin Kulmin E Shtëpisë Mërgimtarit Nga Kosova

Disa Persona Të Panjohur Ia Dj Egin Kulmin E Shtëpisë Mërgimtarit Nga Kosova

Kulmi i një shtëpie është dj egur të hënën në Vushtrri, pronari i së cilës jeton në Norvegji.

R astin e ka k onfirmuar Po.licia e Kosovës përmes raportit 24 orësh.

Sipas anku eses e cila është motra e të dë mtuarit, kulmi është dj egur nga persona të panjohur.

Në vendin e ngj arjes kanë dalë nj ësítet relevante dhe lidhur me r astin është njoftuar edhe prok urori i shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *