lku Për Ti Inspektuar Punimet Në Laç, Punëtori I Habit Të Gjithë Me Veprimet Që Bën Pas Kurrizit Të Ramës: Vëre Atë….

Iku Për Ti Inspektuar Punimet Në Laç, Punëtori I Habit Të Gjithë Me Veprimet Që Bën Pas Kurrizit Të Ramës: Vëre Atë….

Kryeministri Edi Ramai shoqëruar nga deputetja Lindita Nikolla dhe ministri për Rindërtimin, Arben Ahmetaj ka qenë sot në Laç për të inspektuar nga afër punët në shtëpitë e reja që po ndërtohen, pasi u d ëm tuan nga tërmetit i viti ta kaluar.Gjatë kohës që po ecnin në kantier, njëri nga punëtorët ia bën me shenjë kolegut që të vendosë maskën. Por mesa duket ai nuk e ka vënë ujin në zjarr dhe e ka vendosur maskën pasi u largua kryeministri Edi Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *