S’permbahet dot shefi “Nuk Më Rru Het Për… O Qorre, Nuk Sheh As Me Syze’/ Renato Mekolli F.Yen Rënde, P.Las Keq

S’permbahet dot shefi “Nuk Më Rru Het Për… O Qorre, Nuk Sheh As Me Syze’/ Renato Mekolli F.Yen Rënde, P.Las Keq

Një garë kulinarie ka de.gjeneruar në fy.erje e sh.arje ndaj një vajze të re konkurente ne emisionin e Renato Mekollit, kritikë e cila kapërceu dhe kornizat e një emisioni si ky, ku polemikat me tone të larta dhe etiketime janë mëse normale.Disa fara portokalli në një pjatë të gatuar prej Elkiadës, një prej konkurrentëve të ‘Hell’s Kitchen” çuan në shpë.rthim gati hi.sterik të Mekollit i cili më pas kaloi në fy.erje personale.

“Farat e portokalli dhe limonit ca duan këtu, ju i lini kastile që të acarohem unë se se kuptoj. Ku janë detajet tuaja mo. Ku janë detajet o qorree, këtë salcën e pashë që në kuzhinë dhe thashë se do ta hiqje. Po as me syze nuk shikon. Imagjino mos të kishe syze”, iu drejtua shefi i Kuzhinës së Ferrit, të resë e cila më pas shp.ërtheu në të qara me dënesë në dhomën e ndenjës.

“Unë kam pasur një gjysh të verbër dhe gjëja e parë që kam bërë kur kam lindur fëmijët është kontrolli i syve. Është e vetmja gjë që më prekin gjithmonë, sytë. Këtu është një ferr…”, u shpreh ajo ndërsa nuk mbante lotët.Vetëm disa minuta më pas, një tjetër konkurrente është përl.otur pas kritikave me nota fy.ese të Mekollit i cili përpos këtyre nuk ka ngurruar as tua bëjë të qartë:

‘Se nuk i rr*hej fare për lotët e tyre’.Por ndërsa formate të tillë janë importuar nga vende të tjera dhe ku përp.lasjet shef-konkurrent janë pjesë e kornizës, në Shqipëri ‘protagonisti’ kryesor i tij Renato Mekolli ende nuk ka gjetur ekuilibrat për të mbajtur bashkë show-n, kritikën dhe etikën e një programi ku të rinjtë garojnë, përplasen, mësojnë por dalin prej tij të pa denigruar apo etiketuar për shkak të problemeve fizike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *