Ekskluzive / Arkivolët Me V Iktimat E COVI D Ngarkohen Në Autobusin E Udhëtarëve

Ekskluzive / Arkivolët Me V Iktimat E COVI D Ngarkohen Në Autobusin E Udhëtarëve

Pamje rrëqethëse janë ato që janë fotografuar nga një qytetar me celularin e tij. Mediat greke r aportojnë se një autobus i afrohet disa çadrave në Stamboll dhe më pas arkivole me trupa të pajetë nga COVI D-19, po ngarkohen në të.

Të dyja fotot që po qarkullojnë në int ernet i japin rastin Kryetarit të Komunës së Stambollit dhe k undërshtarit politik të Erdoganit, për të bërë pu blike sigurinë e tij se edhe sot shteti dhe qeveria nuk japin fakte reale për rrjedhën e P andemisë.

Vetëm të Më rkurën (25 N ëntor) autoritetet turke, të d etyruara nga pr esioni politik dhe shoqëror, kryesisht përmes mediave sociale, filluan të japin disa fakte dhe shifra të besueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *