Ilaçi më i mirë natyror për hemorroide rritet në oborrin dhe kopshtin tuaj

Vetëm dikush që ka pasur ose ka probleme me hemorroide e di se sa do të thoshte nëse do të gjendej një ilaç efektiv që do të funksiononte shpejt dhe në mënyrë efektive.

Deri më tani, ne kemi botuar receta për trajtimin e hemorroideve në mënyrë natyrale. Sidoqoftë, një lexues na tregoi një barishte që e ndihmoi të kapërcejë problemet e tij me hemorroidet.

Ai përdori kremra dhe pomada të ndryshme për trajtim, por rezultatet ishin të dobëta ose inekzistente. Një ditë një i njohur i tregoi një bar të keq që rritet pothuajse në çdo kopsht dhe i tha se ishte një ilaç i shkëlqyeshëm për sëmundjen e tij.

Ai zgjodhi barin dhe bëri çaj, dhe të nesërmen vuri re se gjendja e tij ishte përmirësuar ndjeshëm. Për disa ditë vetëm kujtimet e shëmtuara mbetën nga hemorroide.

Meqenëse nuk e dinte emrin e vërtetë të kësaj bari, ai bëri disa fotografi për të parë se cila ishte bima.

Metoda e përgatitjes:

Lexuesi ynë thotë se nuk ka masa specifike, por se ai mbledh një grusht bar (mund të jetë i freskët dhe i tharë), kështu që ai e derdh atë me ujë të valë. Ai përmend që çaji ka një erë pak të keqe kur pihet, por për shkak të kësaj, rezultatet janë fantastike.

Ai gjithashtu ia rekomandoi këtë barishte fqinjit të tij. Ai kishte një lloj operacioni në zorrë dhe kishte dhimbje të tmerrshme.

“Unë shkova ta vizitoj dhe pashë që ai kishte një dhimbje të tmerrshme sepse po qante para meje. E pyeta nëse do ta provonte këtë çaj barishte. Ai më tha se do të përpiqej ta nxirrte nga gropa septike vetëm që të mos e lëndonte më. Shkova në shtëpi dhe i solla pak bar për t’i bërë ca çaj.

Të nesërmen e vizitova përsëri, dhe ai më tha se pas çajit e zuri gjumi si një bebe e vogël. Ishte nata e parë pas një kohe të gjatë, që ai nuk ndjente dhimbje. “Më besoni, kjo barishte është një mrekulli, sepse përveç hemorroideve, ajo gjithashtu ka një efekt të dobishëm në të gjitha problemet e zorrëve”.

Shpresojmë se kemi ndihmuar dikë, të shohim mirë fotot për të parë se cila është bima. Nëse e keni provuar, na shkruani në komente për efektet dhe rezultatet.

Lexoni më shumë rreth barin:
Galinsoga parviflora
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Galinsoga_parviflora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *