LIVE Moderatores Së Njohur I Bie Dhëmbi Gjatë Transmetimit

LIVE Moderatores Së Njohur I Bie Dhëmbi Gjatë Transmetimit

Moderatorja e njohur, Marichki Padalkos është përballur me një situatë të sikletshme gjatë transmetimit të lajmeve në televizionin “1+1” në Ukrainë. Asaj i ka rënë dhëmbi teksa po lexonte lajmet live. Padalkos nuk e ka dhënë veten dhe ka vazhduar sikur të mos kishte ndodhur gjë. Veprimi i saj me profesionalizëm është përgëzuar shumë nga publiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *