Deputeti Avdyli: Eh More Agim Veliu, Po Dyfytyrësh Ishe Ti…

Deputeti Avdyli: Eh More Agim Veliu, Po Dyfytyrësh Ishe Ti…

Deputeti Haxhi Avdyli në emisionin “PA MASKË” është shfaqur i a shpër me ministrin e MPB-së Agim Veliu, për të cilin ka thënë se ka punuar natë e ditë ku ndër koalicionit me VV-në.

Sipas tij, të jesh kundër koalicionit me VV-në dhe ta lësh Podujevën për t’u bë ministër i Albin Kurtit, është dyfytyrësi.

Madje, ai ka thënë se tani në kohë p andemie kur Veliu do të duhej të ishte në krye të detyrës, nuk i dëgjohet zëri. Deputeti Avdyli e ka sf iduar Agim Veliun duke thënë se nëse ka guxim le të matet në zgj edhje dhe të shohim se sa vo ta do të fitojë.

“Ne nuk kemi asgjë ku ndër as ndaj Isa Mustafës e as asnjërit në LDK, por kemi të bëjmë me mënyrën e bërjes politikë të tij dhe të disa njerëzve të cilët janë afër tij dhe janë përfitues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *