Familjarja E Ermal Fejzullahut Flet Hapur Fare Dhe E Degjeneron: E Mora Në Telefon, Por Ai Nuk Më…

Familjarja E Ermal Fejzullahut Flet Hapur Fare Dhe E Degjeneron: E Mora Në Telefon, Por Ai Nuk Më…

Kushërira e parë e Ermal Fejzullahut e njëkohësisht këngëtarja e talentuar Tringa Kay, ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin ‘Glamour Zone’. Fillimisht ajo tha se ishte tepër e afërt me këngëtarin e famshëm, por pas këmbënguljes së moderatores Ester Bylyku, Tringa tregoi hatërmb etjet e vogla me Ermalin.Ester Bylyku: Për cfarë të ka mbetur hatri me Ermalin?Tringa Kay: “Është e vështirë të të mbetet hatri me Ermalin, sepse ai është shumë person i mirë dhe i ëmbël. Por po them dicka që ndonjëherë më ka mërzitur. I dërgoj mesazh për ndonjë këngë të re që kam publikuar dhe i kërkoj ta postojë në Instagramin e tij. Ka ndodhur që Ermali e ka parë me vonesë mesazhin, por unë jam ke qk uptuar dhe kam shp ër thyer ndonjëherë ndaj tij”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *