Tr.Agjike Aks Ident Trafiku Në Gjermani, H Umb Jetën I Riu Nga Kosova, Bashkë Me Vajzën 6-Muajshe

Tr.Agjike Aks Ident Trafiku Në Gjermani, H Umb Jetën I Riu Nga Kosova, Bashkë Me Vajzën 6-Muajshe

Janë Elvis dhe Luana Muçaj me or igjinë nga fshati Llukë e Epërme e Deçanit.

Lajmin e ka bërë të ditur Komuna e Deçanit, ku ka shprehur edhe ng ushëllime për familjen Muçaj.

“Tronditës lajmi i nd arjes nga jeta e të riut nga Lluka e Epërme, Elvis (Agim) Muçaj dhe vajzës së tij, Luana, 6- muajshe, në aks identin që ndodhi mbrëmë në Gjermani. Ngu shëllime më të s inqerta familjes Muçaj, bashkëfshatarëve dhe të gjithë qytetarëve të Deçanit!”, thuhet në njoftimin e Komunës së Deçanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *