Keto 4 Vepra Që Janë Shumë Të Dashura Për Allahun e Madheruar..!

4 Vepra Që Janë Shumë Të Dashura Për Allahun e Madheruar..!

4 Vepra Që Janë Shumë Të Dashura Për Allahun e Madheruar..!
4 gjëra janë shumë të dashura për Allahun.Ka thene Umer bin Abdulaziz (Allahu e meshirofte):Kater gjera jane shume te dashura per Allahun:Kenaqesia ne varferi.Falja kur ke mundesi te ha’kmerresh.Maturia ne zemerim.Butesia me njerezit ne cdo rast. E lusim Zotin e Gjithesise qe te na beje nga te dashurit e tije dhe te na beje te mundur qe nga sinqeriteti i zemres ti bejme veprat me te cilat eshte i kenaqur Allahu i Madheruar. Mos na harroni ne lutjete e juaja Zoti ju begatofte

Leave a Reply

Your email address will not be published.