A duhet të jetë kryetare e shtetit me mandat të pIotë Vjosa Osmani? Cili eshte mendimi juaj..!

A duhet të jetë kryetare e shtetit me mandat të plotë Vjosa Osmani?

A duhet të jetë kryetare e shtetit me mandat të plotë Vjosa Osmani?
Vjosa Osmani i është drejtuar popullit nga pozita e shefes së shtetit. Ajo thotë se Tribunali Special është përgjegjësi që Kosova e ka marrë dhe ka vlerësuar përgjigjen e ish-udhëheqësve të U CK’së ndaj saj.

Ush.truesja e detyrës së Presidentit, Vjosa Osmani, është deklaruar për herë të parë nga pozita, që Hashim Thaci e lëshoi paradite, për t’u nisur në Ha.gë.
Osmani thotë se vendi është duke kaluar në një situatë të vëshitirë, e shton se shteti forcohet nga sfidat që i përballon.

“Ne jemi të vetëdijshëm se veprimet e dhi.mave të specializuara janë rrjedhojë e obligimeve shtetërore që Kosova i ka pranuar, Proceset që vijnë pas nuk do ta dëmtojnë përpjekjet për shtetndërtim”, ka thënë Osmani, transmeton Gazeta Expres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.