A mendoni se Jakup Krasniqi ka kryer krlme gjatë Iuf,tes? Komentoni

A mendoni se Jakup Krasniqi ka kryer krlme gjatë Iuftes? Komentoni

Ish-kryetari i Parlamentit Jakup Krasniqi doli para disa diteve në seancën e parë gjyqësore para Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) në Hagë. Prokuroria Speciale i akuzon ato për krlime Iufte dhe krlme kundër njerëzimit të kryera nga marsi 1998 deri në shtator 1999, gjatë Iuftës në Kosovë.

Krasniqi deklaroi se është njohur me akuzën, dhe të njejtën e kundershtoi para trupit gjykues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.