PIaku 62 Vjec Merr Per Grua 11 Vjecen, Arsyeja E Kesaj Martese Do Ju Le Pa FjaIe(VlDEO)!!!

Plaku 62 vje car merr per grua 11 vjeca ren, arsyeja pse ndodhi kjo gje do te ju le pa fjale(VIDEO)!!!

PIaku 62 Vjec Merr Per Grua 11 Vjecen, Arsyeja E Kesaj Martese Do Ju Le Pa FjaIe(VlDEO)!!!

Kjo është një histori e mrek ullueshme, e përzemërt, por është kr ejtësisht tron di tëse – por në një mënyrë të mirë. Një baba 62-vje çar është diag nosti kuar me ka nc er dhe ai nuk do të jetë rreth kur vajza e tij 11-vjeç are martohet me dashurinë jetën e saj …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Kjo është një histori e mrekul lueshme, e përzemërt, por është krejtësisht tron di tëse – por në një mënyrë të mirë. Një baba 62-vje çar është diag nosti kuar me ka nc er dhe ai nuk do të jetë rreth kur vajza e tij 11-vjeç are martohet me dashurinë jetën e saj …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published.