Artistja Dhe Këngëtarja Shqiptare E Thotë Hapur Se Nuk Beson Në Zot! Por I Ndodh Kjo Gje!

Këngëtarja Shqiptare E Thotë Hapur Se Nuk Beson Në Zot! Por I Ndodh Kjo Gje!

Eneda Tarifa ka deklaruar se nuk beson në Zot.Eneda Tarifa fituesja e ‘Këngës Magjike 2019’ me këngën ‘Ma zgjat dorën’ ka ndarë me publikun diçka që nuk kemi ditur më parë, këngëtarja qenka ateiste. Në një intervistë me ‘Tempora’ ajo deklaroi se nuk beson në Zot nga min 17:25 degjojeni:

Në momentin kur u pyet për kompozitorin e këngës ‘Ma zgjat dorën’, Florin, ajo tha: Megjithëse nuk besoj në Zot, të dhëntë jeta fuqi dhe energji për të lënë dhe për të bërë këtë art që bën ti, këngë të mrekullueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.