Ashper Reagon Gold AG, Ja Si I Quan Thaçin Dhe Veselin

Ashper Reagon Gold AG, Ja Si I Quan Thaçin Dhe Veselin

Hashim Thaçi sot bëri të ditur se sot është njoftuar për k onfirmimin e akta kuzës së ngritur nga Specialja, shkruan lajmi.net.

Thaçi ndër të tjerash d eklaroi se do të paraqitet para Sp eciales për të d ëshmuar l uftën e pastër të UÇK-së dhe luti qytetarët për mature dhe kërkoi që të mos ketë ndonjë formë pr oteste, pasi nevojitet që ky pr oces të jetë paqësorë.

Akta kuza nga Specialja i është ko nfirmuar edhe Kadri Veselit.

Lidhur me këto zhvillime të fundit në vend ka pasur r eagime të shumta. Gold AG është ai i cili më së shumti po sjell imazhe në rrjete sociale lidhur me këtë çështje dhe së fundmi i quajti Thaçin dhe Veselin “h eronj të l uftës dhe paqes”.

“LIRIA KA EMËR ❤️”, ka shkruar ndër të tjera pranë postimit Goldi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.