BlGl E Vizitoi Këtë Loke Nga Krusha E Madhe Që H Umbi Djemtë, Ja Çka I Tha Ajo !

BlGl E Vizitoi Këtë Loke Nga Krusha E Madhe Që H Umbi Djemtë, Ja Çka I Tha Ajo !

Emisioni “Mamas Trip” po emitohet çdo javë në tv dhe ka tema të ndryshme.Por, këaj rradhe duket se tema do të jetë më em ocionuese se herët tjera.

Këtë e mësuam përmes një fotografie që Big Mama e ka p ublikuar e që aty shihet me një nënë e cila ka h umbur familjarët e saj në lu ftën e Kosovës ku ndër Sërbisë në vitin 1999.

Big Mama fotografinë që do ta shihni tani e shoqëron me këto fjalë emocionuese:

“Sigurisht qe dashurine me te madhe e marim nga Nenat e Gjyshet tona, lokja nga Krusha e Madhe, Nena Xid ka h umbur 3 djemte dhe nipin e saj gjate l uftes fameke qe se fundi ne Krushe te Madhe me 1999.

Nena Xid 86 vjeçe e cila me tha se shoqnine e vetme e kam sot nga mengjesi ne mbremje televizorin e saj dhe emisionin ‘Mamas Trip’ e dh imbshme rr efimet e historia Krushes se Madhe ndersa me jep v ullnet fo rca dhe d ashuria per jete e pune te He roinave te Kosoves, Grate e Krushes se Madhe ❤️???? Ju dua perjetesisht !”.

Sigurisht, kjo nënë dhe shumë nëna tjera nga Krusha e Madhe dhe nga e tërë Kosova meritojnë shumë përkujdes, dashuri dhe respekt./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *