Burri la kamerën në pyll për një vit, e pabesueshme çfarë kapi syri i kameres

Burri la kamerën në pyll për një vit, e pabesueshme çfarë kapi syri i kameres

Nëse keni vizituar ndonjëherë një pyll, atëherë e dini se sa e bukur mund të jetë natyra.

Pylli i mbushur me drunj dhe kafshë të egra, që jetojnë në habitatin e tyre, është me të vërtetë diçka magjike.

Megjithatë, s’mund të shohim gjithçka vetëm gjatë një shëtitjeje nëpër pyll

Leave a Reply

Your email address will not be published.