Cfar po ndodh. Gjenden Gjurmë V Irusi Në Paketimet Me Krahë Të Ngrira Pule Të Importuara Nga…

Cfar po ndodh. Gjenden Gjurmë V Irusi Në Paketimet Me Krahë Të Ngrira Pule Të Importuara Nga…

Kampionët u morën nga krahët e ngrira të pulës të importuara nga Argjentina dhe këmbët e ngrita të pulës të importuara nga Rusia, inf ormon Qendra për Parandalimin dhe Kontrollin e S ëm’undjeve dhe ky eshte nje pr oblem i madh qe po ndodh.

Kompanitë e lidhura me këtë rast u mb yllën nga autoritetet lokale dhe u bë d ezì’nfektimi i zonave dhe teste të të acidit nukleik për personat që kanë patur kontakt të drejtpërdrejtë me produktet, shkruan “Xinhua”. Personeli i përfshirë në mënyrë direkte me këtë ngjarje ka rezultuar ne’gativ me Co’vid 19, deri më tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.