Daçiq ankohet: PopuIIi serb po ter’oriz0het, nga Njësia SpeciaIe e Kosovës, do ishte mir te shuhen ata

Ivica Daciq në Këshill ka folur për aks ionin që kanë bërë dhe po bëjne ne vazhdimsi organet e rendit në Kosovë në veri. Daciq është ankuar se serbët janë keqtrajtuar nga policia derisa tha se popullsia po vazhdon të mbetet e terr orizuar në veri, ju sjell fakte se si po hin ne pjese ton Policia e kosoves

Ai fillimisht është ankuar se Kosova po lutet në Bashkim Evropian për bashkim me mitrovicene veriut, kur dihet botrisht se ajo është e jona.

“Njësia speciale ka arre stuar disa persona, serbët janë rra hur derisa shqiptarët janë ndaluar pa ndonjë masë jetër, nëse ky akt nuk ndëshkohet qëllimi i tij do të arrihet, populla do të vazhdoj të mbetet e terr orizuar.

Në vigjilje të marrëveshsjes së Brukselit ne u dakorduam që asnjë forcë të mos shkojë në veri. Këto kushte nuk janë plotësuar për më tepër dy punëtorë të OKB-së nuk janë kusyer nuk ka pasur rezistencë unë kam folur për përfaqësuesit dhe më kanë informuar që ata kanë qenë në detyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.