Dalin detajet / l Biri U H Odh Nga Senatoriumi Dhe Fajësoi Mjekët, Nëna E Xhino Koças Censuroi Mesazhin E Tij Të Fundit

Dalin detajet / l Biri U H Odh Nga Senatoriumi Dhe Fajësoi Mjekët, Nëna E Xhino Koças Censuroi Mesazhin E Tij Të Fundit

Ditën e sotme në emisionin “Open” ishte e ftuar Lira Koça, nëna e 29 vjeçarit Xhino Koça, i cili h umbi jetên duke u h edhur nga kati i tretë i spitalit “Shefqet Ndroqi”, ku ishte i shtruar për shkak se ishte in f ektuar me koronavirus.

Ajo ua ka hedhur fajin mjekëve të këtij spitali për n eglizhencë, pasi nuk janë kujdesur për djalin e saj, ndërsa tha se pret përgjigje nga org anet kompetente që të fillojë he timi për këtë rast.

“Është n eglizhencë, edhe mos vlerësim i gj endjes së përgjithshme të Xhinos nga stafi spi talorë në 48 orët e fundit, ky është shpjegimi im. I mbetet o rganeve kompetente. Jam e bindur, por nuk jam unë që e vendos. Unë jam vajzë mjeku dhe e di shumë mirë që edhe një mjek i thjeshtë mund të lexojë fr ikën, an kthin edhe tek bebja e syve”, u shpreh Lira Koça në emision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *