Dalin Detajet Shef Renato Jep Shpjegimet: Ja Çfarë I Ndodhi Konkurentes Që Përfundoi Në Spital Me Urgjencë

Dalin Detajet Shef Renato Jep Shpjegimet: Ja Çfarë I Ndodhi Konkurentes Që Përfundoi Në Spital Me Urgjencë

Disa orë më parë, përmes një videoje në Instagram, shefi i kuzhinës Renato Mekolli njoftoi se një nga konkurrentet e “Hell’s Kitchen” ka përfunduar në spital, gjatë transmetimit të programit.
Në puntatën e mbrëmjes së sotme është zbuluar se bëhet fjalë për Xhesin, konkurrentja që u dogj me v aj të nxehtë javën që lamë pas. Asaj i ra vaji mbi këmbë, duke bërë që të shpë rthente në lot dhe bri tma nga dh imbja.

Pas in cide ntit të dhim bshëm, Xhesi është dërguar në spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *