Direkt Nga Amerika Flet Doktoresha Shqiptare : Mos Pini Ilaçe Por Konsumoni Këto Ushqime Për K Oronavirusin, Kujdesni Me Sheqernat Pasi

Direkt Nga Amerika Flet Doktoresha Shqiptare : Mos Pini Ilaçe Por Konsumoni Këto Ushqime Për K Oronavirusin, Kujdesni Me Sheqernat Pasi

Doktoresha e Shkencave Mjekësore dhe kërkuese në Universitetin e Kalifornisë të San Franciskos, Lisiena Hysenaj ka treguar se pse burrat janë më të pr ekur nga k oronavirusi se sa gratë.

Teksa ishte e ftuar në emisionin “Wake Up” në Top Channel Hysenaj tha se kjo mund të lidhet me kr omozonin X, por për m omentin dihet vetëm se ky është një dallim hor monal.

“Duhet të jetë një faktor hor monal që akoma s’e kemi zb uluar sepse test osteroni bën që s istemi im unitar i meshkujve të jetë i ndryshëm nga ai i femrës.

Kam shumë miq që më pyesin nëse kjo është e lidhur edhe me kr omozonin X.

Dhe po, mendoj se ka të bëjë edhe me kr omozonin X. Por për momentin ne dimë që ky dallim është vetëm hor monal”, tha doktoresha Lisiena Hysenaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.