Djali i Thaçit: Do Të Më Marrë Shumë Malli Për Babain, Por Do Të Festoj Çdo Ditë Fitoren Tuaj

Djali i Thaçit: Do Të Më Marrë Shumë Malli Për Babain, Por Do Të Festoj Çdo Ditë Fitoren Tuaj

Endrit Thaçi ka reaguar pas ngritjes së ak takuzës nga Gjy kata Speciale për babain e tij Hashim Thaçi.
Endriti ka shkruar se babai i tij e ka fituar betejën e lirisë dhe tani do ta udhëheq be tejën për drejtësi, shkruan Reporteri.
Tutje Endriti ka shkruar se do ta marrë shumë malli për babain e tij por se ai do të vazhdojë të jetë kryelartë.
“Baba im e ka fitu betejën e lirisë. Dhe të lirë jemi. Ai e udhëhoqi edhe be tejën për republike. Dhe shtet u bëmë e do të mbesim. Tash do ta udhëheq be tejën për drejtësi. Sepse babai , bashkëluf tëtarët e tij dhe krejt lu fta ishte e drejtë. Do të më merr malli shumë por do të festoj çdo ditë me buzëqeshje dhe kokën lartë fitoret e tuja me mamin, familjën tonë, shokët. Do të pres me pa durim edhe pse shpejtë do të kthehesh në shtëpi. UÇK”, ka shkruar Endrit Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *