Doktorët S’ua Thonë Dotë, Por Me Këtë Recetë Popullore Shërohet Së Mundja E Shekullit

Doktorët S’ua Thonë Dotë, Por Me Këtë Recetë Popullore Shërohet Së Mundja E Shekullit

Një recetë mijëravjeçare na vjen nga kinezët, recetë e cila ndihmon në uljen e ko lesterolit në gj ak dhe që konsiderohet si një nga recetat më të suksesshme të mjekësisë alternative në Kinën moderne.
Kjo recetë e lashtë ka efekt në normalizimin e nivelit të kolesterolit në gj ak dhe përmirëson funksionin e zemrës. Është një recetë e thjeshtë që mund ta përgatisni shumë lehtë në shtëpi dhe nuk ka efekte anësore. Përbërësit: 1 litër ujë i filtruar, 3 limonë organikë të madhësisë së mesme, 36 thelpinj hudhra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *