E Gjit Serbia Në Zi: Vuçiq Përfundon Në Spital Dhe Ndahet Lajmi I Hidhur..

E Gjit Serbia Në Zi: Vuçiq Përfundon Në Spital Dhe Ndahet Lajmi I Hidhur..

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vucic, në orët e vona të së premtes është shtruar në spi’talin us;htarak në Beograd pas disa problemeve ka;rdi;ake.
Në mesditën e sotme ka folur këshilltarja e tij, duke treguar që gjendja e Vucic është stab;ile, dhe se do të mbahet në s;pi;tal për kujdes shtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.