E Pabesueshme Se Qfare Kerkon Hashim Thaqi Nga Populli I Kosoves ..

E Pabesueshme Se Qfare Kerkon Hashim Thaqi Nga Populli I Kosoves ..

Hashim Thaçi sapo ka dhënë do rëheqje nga p osti i p residentit pasi iu konfirmua akta kuza nga Dhomat e Specalizuara.

Ai në një konferencë për media ka bërë kërkesë që për këto k onfirmime të akta kuzave së fundi të mos ketë asnjë grumbullim të njerëzve qoftë për mbështetje, qoftë për pr otesta.

“Më lejoni të ju falënderoj për solidaritetin që keni treguar dhe mbështetje në këtë kohë. Ju ftoj dhe ju lus që ta ruani qetësinë dhe të shmangeni çdo lloj manifestimi p ublik me motiv mbështetës apo p rotestues”.

Thaçi po ashtu ka kërkuar nga politikanët që pas l irimit të p ostit të pr esidentit të tregojnë m aturi dhe të mos e thelojnë vendin në kr iza inst it ucionale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *