E pazakont / Gruaja e paguan një burrë 2200 euro, arsyeja do ju lërë pa fjalë

E pazakont / Gruaja e paguan një burrë 2200 euro, arsyeja do ju lërë pa fjalë

Epo, ka edhe kështu. Mos u cudisni me këtë grua, e cila po kërkon dikë që t’i marrë ‘kontrollin’ e jetës dhe ta ndihmojë atë të marrë të gjitha vendimet e saj për një muaj./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Për këtë, ajo është e gatshme të paguajë plot 2200 euro.

Ky person, që mediat britanike nuk e kanë identifikuar, është nga Bristol, Angli.

Sipas “The Sun”, ajo ka nxjerrë njoftimin në Bark.com e po kërkon ndihmë. Thotë se ai që lamë pas, ka qenë një vit i keq./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Hi, pak e çuditshme kërkesa ime, por në thelb, ndihem sikur kam nevojë për dikë që të marrë vendimet e mia për mua. Unë kam pasur një vit të keq dhe do të doja që dikush të merrte “kontrollin” e jetës sime. Unë nuk kam asnjë ide nëse ekziston një gjë e tillë, por kam vendosur të kërkoj, prandaj mendova se ishte me vlerë. Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *