Edhe ju mund këtë ta provoni në trupin tuaj për 30 sekonda për të kuptuar nëse jeni të shëndetshëm!

Edhe ju mund këtë ta provoni në trupin tuaj për 30 sekonda për të kuptuar nëse jeni të shëndetshëm!

Ju mund te përdorni gishtat për të kuptuar nëse jeni të shëndetshëm apo jo. Është një test i thjeshtë dhe i lehtë, i cili mund t’ju ndihmojë të përcaktoni dhe të dini se si ta trajtoni atë që po su.lmon trupin tuaj. Kjo menyre e lehtë mund të zbulojë një gjë shumë thelbësore për shëndetin tuaj.

Udhëzim:
Hidhni ujë shumë të ftohtë në një filxhan dhe vendosni majat e gishtërinjve në të për të paktën 30 sekonda. Pas kësaj, përfundimisht do të merrni një shenjë të qartë se jeni të shëndetshëm ose keni një pr.oblem shëndetësor. Nëse majat e gishtave tuaj kthehen në ngjyrë të bardhë ose blu, ju keni një pr.oblem qarkullimi.

Një ndryshim i dukshëm në temperaturë ose stres mund të shkaktojë që enët e gjakut të ndizen deri në gishtërinjtë, hundët apo edhe veshët.
Si rezultat, ka pjesë të trupit qe nuk kanë gjak të mjaftueshëm dhe mund të ngurtësohen.

Problemet e qarkullimit mund të jenë për shkak të mpiksjeve të gjakut që mund të jenë shumë të rrezikshme, Ato mund të arrijnë në zemër ose në mushkëri .

Leave a Reply

Your email address will not be published.