EIvis Naçi I BIen Shtëpi Të Re 14-Vjeçarit Të Varfër, I Siguron Edhe Pension 500 Euro Në Muaj

Elvis Naçi i blen shtëpi të re 14-vjeçarit të varfër, i siguron edhe pension 500 euro në muaj

Historia e trishtë e Mariglenit, 14-vjeçarit nga Gramshi, preku zemrat e gjithë shqiptarëve. Babai e br’aktisi Mariglenin, para se ai të lin’dte, ndërsa pak kohë më parë, nëna e tij u nda nga je ta nga një sëm’undje e rë’ndë, ende pa mbushur 42 vjeçe.Në një kohë të vë’shtirë, ku nuk ke si i siguron të ardhurat, Marigleni preku me fjalët e tij teksa tha se ka frikë se mos qiraxhiu e nxjerr nga banesa. Edhe pse po kalon një jetë me shumë vështirësi, është një nxënës me nota të mira dhe përpara e pret një jetë e gjatë e mbushur plot shpresë. E kjo dritë shpr’ese filloi të shfaqej sot.

Njeriu që sjell shpresën në jetën e shqiptarëve të mjerë, Elvis Naçi bashkë me bashkëshorten e tij Fatmën kanë lumturuar Mariglenin në këto ditë të vështira. Fon’dacioni “Firdeus” me kontributin e të gjithë shqiptarëve i kanë blerë 14-vjeçarit një shtëpi të re duke sjellë buzëqeshjen në fytyrën e tij pas një kohe të gjatë me vuajtje

Leave a Reply

Your email address will not be published.