Ekskluzive / Krasniqi E Bën Për “Pesë Pare” Albin Kurtin: Asnjëherë S’e Deshe UÇK-Në

Ekskluzive / Krasniqi E Bën Për “Pesë Pare” Albin Kurtin: Asnjëherë S’e Deshe UÇK-Në

Frashër Krasniqi e bën për “pesë pare” Albin Kurtin: Asnjëherë s’e deshe UÇK-në
Veç një re agim e bëri Albin Kurti. Veç kur iu pr ek “ushtari” i tij.
Asnjë fjalë s’e tha në mbr ojtje të UÇK-së.

Nënqeshja e gëzimi i tij i h eshtur tregojnë për hipokrizinë e tij dhe q asjen instr umentalizuese.
Kur i duhet për pushtet e v ota, UÇK-ja si hiqet nga goja. Kur s’i duhet, UÇK-së i thotë shko në Hagë.
Albin Kurti asnjëherë s’e ka d ashur UÇK-në. Sepse nje subjekt h istorik, ku ai s’ka qenë drejtuesi s uprem, s’është i denjë për mbë shtetjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *